Character Workshop

Yes! Efter 5 veckor av animation, som jag inte fann alltför underhållande, är det dags för workshop med Rico! (Rico = riktigt bra lärare, jobbade med worms-spelen) Skulle jobbat med environment, men efter lite strul med att ordna ihop jämna grupper så hoppade jag över till charactermodelling. Visade sig vara ett ypperligt val. Jag slipper jobba i grupp, och eftersom jag var så snäll och "offrade" mig så får jag göra mina characters lite mer...eh... environmet..iga. :P Ska bli mucho kul! Har bara kladdat ihop en liten snabb idé än så länge, men det är något i den här stilen det ska bli:
CharacterSkiss

Utöver det så går den mesta tiden åt att söka lägenhet i Norrköping, där jag snart ska börja min PRAKTIK. Jo minsann det måste jag säga, att det är allt bra skönt att man slipper gå runt och tänka på det där med att söka PRAKTIK. För nu när jag redan har PRAKTIKPLATS så kan man ta det lite lugnt.
Men inte är det något jag går runt och slänger i ansiktet på nån. Nääää, jag föredrar att hålla lite låg profil med det där med PRAKTIKEN. Det är ju inte alla som har fått PRAKTIKPLATS liksom.
Man vill ju inte vara den som är den.

Praktik!

Jajamänsan, ångesten lättar över fridhemsgatan. Tio minuter efter jag skickat mna prover till Effektfabriken i Norrköping så ringde de upp och meddelade mig om att jag mer än gärna fick komma dit för praktiken i januari. Lycka!

Utöver det har jag spenderat en underbar helg i ett annat Fridhem tillsammans med kära Vilska.
Mysigt, inspirerande och alldeles, alldeles underbart. Lite plats för att andas och samla kraft. Nu väntar stockholm härnäst, och tösabiten Nina. Det känns så skönt att kunna se fram emot det utan att känna praktikpaniken flåsa mig i nacken. Dekadens och delirium här kommer jag!
Allra närmast på tur blir dock lite avslappning och försköning med Allra Käraste Syster. Usch vad jag längtar tills fredag!

På tal om delirium så har jag alldeles precis nu avslutat "rödluvan och vargen"! Duktig emelie, klapp på huvudet.
Skåden och förnöjs eller förtvivla, vilket som passar dagens tema:


Sagostund har guld i mund.

Ok, just nu är det altså en hel del som pågår. Ångesten ligger tät i luften, liksom ångorna från smörfrabriken. Så bara för att spä på eländet lite grann har jag påbörjat ytterligare ett sidoprojekt! (smart emelie, smart...)
Bilden nedan med prinsessan och grodprinsen var det (kombinerat med ett osunt sagointresse) som triggade igång tanken på att göra lite egna tolkningar av klassiska sagor.Hittills har jag gjort en del fulskisser som nog inte lämpar sig så väl för att visas, utan mer fungerar som minnesanteckningar för mig själv. Men jag har påbörjat en renare skiss av Lilla Rödluvan, och jag tänkte att det alltid kan vara kul o se lite work in progress. Så här är den:Stay tuned for more of the madness! :P

Shroooms! (inte längre work in progress)

Nope, nu får det vara färdigt med dessa Charmiga Champinjoner, dessa Söta Soppar, Kavata Kremlor, Mysiga Murklor...kalla dem vad du vill, jag kan fortsätta ett bra tag till. Jag börjar inse (och vid det här laget kanske även ni) att om jag fortsätter nu så kommer jag aldrig kunna släppa det här projektet, varpå dålig personlig hygien, vansinne och ond, bråd död naturligtvis lär följa som ett brev på posten.
Men innan jag kände deliriums slemmiga fingrar greppa min hjärna så hann jag iallafall pyssla lite med ljussättningen, marktexturen (som också fick sig en normalmap) och lite allmänt smått och gott. Har man en stund över och ett bristande omdöme gällande vad som är kvalitativt tidsfördriv så kan man ju roa sig med att jämföra dessa renderingar med de som var WIP. :P

Förutom att att pyssla med mina svampar så har jag den senaste tiden roat mig kungligt med sporadiska ångestattacker gällande portfolio, praktik och LIVET EFTER SOFE. Jajamän go' vänner, ljuset i tunneln närmar sig, och min spontana impuls är att snöra på min löparskorna och kubba åt motsatt håll så snabbt att Carl Lewis hade fått skämmas.
Men jag antar att det bara är jag som håller på att bli vuxen.
Just när jag har slut på krumelurpiller dessutom.

Damn.

Shrooms - done

Shrooms - done

Shrooms - done

Shrooms - done

RSS 2.0