Character Workshop

Yes! Efter 5 veckor av animation, som jag inte fann alltför underhållande, är det dags för workshop med Rico! (Rico = riktigt bra lärare, jobbade med worms-spelen) Skulle jobbat med environment, men efter lite strul med att ordna ihop jämna grupper så hoppade jag över till charactermodelling. Visade sig vara ett ypperligt val. Jag slipper jobba i grupp, och eftersom jag var så snäll och "offrade" mig så får jag göra mina characters lite mer...eh... environmet..iga. :P Ska bli mucho kul! Har bara kladdat ihop en liten snabb idé än så länge, men det är något i den här stilen det ska bli:
CharacterSkiss

Utöver det så går den mesta tiden åt att söka lägenhet i Norrköping, där jag snart ska börja min PRAKTIK. Jo minsann det måste jag säga, att det är allt bra skönt att man slipper gå runt och tänka på det där med att söka PRAKTIK. För nu när jag redan har PRAKTIKPLATS så kan man ta det lite lugnt.
Men inte är det något jag går runt och slänger i ansiktet på nån. Nääää, jag föredrar att hålla lite låg profil med det där med PRAKTIKEN. Det är ju inte alla som har fått PRAKTIKPLATS liksom.
Man vill ju inte vara den som är den.

Kommentarer
Postat av: Hannah

WOHO! Grattis!!

2009-10-01 @ 13:00:36
Postat av: moderskapet

Jätteschysst pippi!!och snigel Nu har jag fått skratta lite(jobbar kompisen åxå) Kram

2009-10-22 @ 12:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0