Shroooms! (inte längre work in progress)

Nope, nu får det vara färdigt med dessa Charmiga Champinjoner, dessa Söta Soppar, Kavata Kremlor, Mysiga Murklor...kalla dem vad du vill, jag kan fortsätta ett bra tag till. Jag börjar inse (och vid det här laget kanske även ni) att om jag fortsätter nu så kommer jag aldrig kunna släppa det här projektet, varpå dålig personlig hygien, vansinne och ond, bråd död naturligtvis lär följa som ett brev på posten.
Men innan jag kände deliriums slemmiga fingrar greppa min hjärna så hann jag iallafall pyssla lite med ljussättningen, marktexturen (som också fick sig en normalmap) och lite allmänt smått och gott. Har man en stund över och ett bristande omdöme gällande vad som är kvalitativt tidsfördriv så kan man ju roa sig med att jämföra dessa renderingar med de som var WIP. :P

Förutom att att pyssla med mina svampar så har jag den senaste tiden roat mig kungligt med sporadiska ångestattacker gällande portfolio, praktik och LIVET EFTER SOFE. Jajamän go' vänner, ljuset i tunneln närmar sig, och min spontana impuls är att snöra på min löparskorna och kubba åt motsatt håll så snabbt att Carl Lewis hade fått skämmas.
Men jag antar att det bara är jag som håller på att bli vuxen.
Just när jag har slut på krumelurpiller dessutom.

Damn.

Shrooms - done

Shrooms - done

Shrooms - done

Shrooms - done

Kommentarer
Postat av: älsklingen

mina expertutlåtande har hjälp lite iaf? puss älskling

2009-09-02 @ 23:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0