Från det ena Fridhem till det andra

Åh vad jag tycker om min praktikplats än så länge! Det är en märklig, och tämligen ny känsla att gå till jobbet på morgonen utan att vara bitter över allt annat man kunnat göra. Peculiar, I must say.
Och visst är det trevligt att bo i Norrköping också! Typ. Oftast... Jag trodde väl aldrig att denna dag skulle komma, men jag måste erkänna att idag längtade jag "hem" till Karlshamn. Ja, det är sant! Den smörosande lilla hålan har lyckats nästla sig in i mitt innersta och byggt bo! Jag saknar att gå på stan och avverka alla affärer på en kvart, jag saknar att se solen gå upp över Fridhem och den vidriga statyn på gårdsplanen, jag saknar det sk. "havet" (läs: österSJÖN) men mest saknar jag att gå ut i skogen och sitta på en sten.
Visst är det kul att bo i centrum, men jag tror inte att jag är gjord för det. Jag behöver plats att ströva runt i naturen! Likt det majestätiska lejonet, den djärva kungsörnen, den listiga räven... eller en...en...älg. JA! Tänk "älg på myr"! Där har ni mig!
Nå, hur som helst så blev jag lite stilla sorgsen (sådär som bara en älg kan bli) och eftersom jag har en förkärlek för att plåga mig själv psykiskt så drömde jag mig också tillbaka till fridhem i Svalöv. Att komma dit är lite som att bli doppad i mikrad kolasås. Varmt, mysigt, sött, smaskigt, en aning kletigt, och alldeles alldeles underbart!
Have no fear good people of fridhem, Emme is coming soon! Fo' shizzle!

Har uppdaterat min hemsida med lite snyggare renderingar av det senaste projektet jag la upp. Inte perfekt, men vad ska man göra?
Ska få tummen ur och skriva om lite annat på skaparfronten samt lägga upp lite bilder snart igen, men nu är det ju parteeeh,  fredagkväll! Vilket bara kan betyda en sak: kolla på "Ferngully" i mjukisbyxor i soffan med te och popcorn. FO' SHIZZLE!

Kommentarer
Postat av: Anonym

gu va lite dä verkar ske i ditt liv älsk ska jag spränga en spårvagn åt dej?

2010-04-03 @ 02:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0